31/10/2008

Majlis Hari Raya

29 October 2008 was the last day of Syawal month. Like I said in my previous posting, saya tidak sempat menziarahi rakan taulan semasa sambutan Aidilfitri. I missed all the rendangs and ketupat :(

Fortunately, our office organized Majlis Hari Raya for the staff. Apa lagi si Phil, turun padang dan melantak LoL. These are the only pictures I managed to take sebab kelam kabut mo makan bah! Tidak perlu describe lah bah kan ;)






Oh ya, I forgot to take picture of my colleague's (Lan) Mee Laksa. Fuyooo sedap betul oh! Saya makan sampai second round. Godoot bah saya ni! Saya sudah minta her recipe. Kalau ada masa, maybe saya try buat lain kali. Tunggu saya rajin dulu LoL

8 comments:

GregChai a.k.a. teekay said...

wah, foooood, eh masih hari raya kah ni, siuk oh dapat makan free, ada lagi kah, kestau sia kio, sia pun mau makan ni.... :)

InobonG ProPer said...

Mana ada lagi Greg...sudah abis ari raya...tunggu tahun depan lagi ahh hehehe

-Gina G- said...

nyum2, sy sempat visit 2 rumaah phil..
tapi nda brapa makan byk..mcm kanyang pula bila sdh sampai rumah urg haha..
how r u, astaga belum lg sy buat tu tag tau..

InobonG ProPer said...

Mogot lagi dapat pi rumah orang Gina...sy langsung tiada pigi...tapi tidak kempunan juga..kami ada buat di ofis hehehe

Bah..logot2 itu tag kio :)

C.Alv.B said...

Wah..sya tiba2 mo makin kuih raya..hehehhe..tapi mana lagi mau cari

InobonG ProPer said...

Alv...paling2 pun kena buat sendiri tu kuih raya hehehee

Anderson said...

Fuiyo...Glorious Foooooooood!! Lapar ni! Lapaaaaar...

InobonG ProPer said...

Saya pun tiba2 lapar ni Anderson hehehe

Post a Comment