08/11/2008

What the Heck?!


I hope this didn't and doesn't happen in Malaysia.

16 comments:

C.Alv.B said...

Alalallalala....kalau sa nampak tu urg kan..entah la

Phil said...

Paling2 pun ambil gambar..dan publish dlm blog..biar semua org nampak betapa kejamnya org tu

Yot said...

Yg penting kc tingu muka dia :P mo tegur jga ba tu. Klu kenal nnt adui na, sangkut malu pla ~ ish3, mo jadi mcm kes Britney ka ni?

Mel said...

OMG Phil, mana ko dapat ni gambar oh?? kejamnya tu un-educated person!!! pintompilingai paiis gia...

Phil said...

Yot
Takut kasi tingu tu muka..nnt dia saman..susah pula

Phil said...

Mel
Ada org hantar emel bah tu..I just need to publish it here...betapa kejamnya orang tu..yg penting..jgn sesekali kita ikut perangai tu orang

Jenn said...

Hi Phil,
sia terserempak blog ko dari.. errr, entah blog siapa sudah tu...

ish, telampau juga ni org ni, mo kasih sengsara anak oh.. inda guna betul oh kan.

Mama Mia said...

cis! palui pny urg tu! kasian anak dia...hope dia nda suffocated oleh tu brg2...

InobonG ProPer said...

Ya bah Jenn...kesian tu anak..dibuat mcm barang2 saja

InobonG ProPer said...

Mama Mia..
Itu barang2 pun mcm yg sejuk semua kan..teruk betul perangai

shirley a.k.a beautiza said...

odoi... so kesian the child kena buat gitu.. tunggu dia rasa baru dia tau.. suruh dia duduk di wheelbarrow... taruk sofa, tv.. atas dia..hehe buli kah tu?

Dora A-Erb said...

Phil... sometimes they used this tactic to steal. Kulang ajal koni... :)

InobonG ProPer said...

Hehehe Shirl...buli jg tu...

InobonG ProPer said...

Ya kan Dora...betul juga...mmg palui punya orang :)

Billy's Mom said...

That was sooooo ridiculos! Kesiannya tu anak. Ada meat lagi tu! Memang palui punya papa lah. Geram!

InobonG ProPer said...

Itu lah bah Hilda...bikit panasss betull...

Post a Comment