29/08/2008

Bonu$$$$$


The best e-mail I received today read as below:

Tuan/Puan

Dimaklumkan bahawa Kementerian Kewangan telah meluluskan bonus pendahuluan 2008 sebanyak satu (1) bulan gaji kepada semua anggota.

Pengurusan telah memutuskan bahawa pembayaran bonus pendahuluan ini akan dibayar secara berperingkat iaitu:

i) Pembayaran bonus pendahuluan sebanyak setengah (1/2) bulan gaji akan dibayar pada 10 September 2008.

ii) Baki bonus pendahuluan sebanyak setengah (1/2) bulan lagi akan dibayar pada bulan Disember 2008.

Sekian, terima kasih.

What a way to enjoy my weekends! Will smile happily till the most awaited day comes :)

10 comments:

LydBytes said...

siok nya ko phil... aiii sia ni sedang fikir mau cari extra money.. hehehe adehh adehh

Joyce G Asing-Cashman said...

Wah, sioknya!!! Buli la kau belanja sya pan men di Donggongon ni, Phil ;-)

osindak said...

wahhh so nice.. federal staff so fortunate. state sedang tunggu la berita bagus nie.. hehehe

InobonG ProPer said...

bah Lyd....sabar2 saja ko..usually korang punya bonus end of the year bah kan?

InobonG ProPer said...

ala Joyce....how nice if u r here koni...sap sap sui bah tu pan mee hehehe

InobonG ProPer said...

Susan..
dlm newspaper today...mcm ada good news tu...CM bilang tunggu kelulusan kabinet saja..as far as i know..kabinet tu..dia lah bah tu kan hehehe

Cay said...

Im like suzan jah ni phil ..tunggu kelulusan kabinet negeri ..adii 10/9 tuu dekat sudah ..adidi

InobonG ProPer said...

lambat x apa Cay..yg penting..datang juga tu bonus hehehe

-Gina G- said...

Phil~~ jeles oooo ko dpt bonus!!

InobonG ProPer said...

hehehehe Gina....kamu pun mesti dapat tu...sabar sabar saja ahhh...

Post a Comment