11/07/2008

Lok Kawi Wild Park Part 1



We visited the Sabah very own Zoo at Lok Kawi last Sunday. It was their Open Day so entrance free :D Itu yang penting bah! Especially time sekarang macam di ambang gawat @ recession sudah.





Tapi actually kan, sebelum saya visit this place, saya ada ternampak di TV1 dalam program 'Jelajah Destinasi'. Itupun kebetulan Jurucakapnya ialah my cousin's (Dr. Rosa Sipangkui) husband. I managed to video it tapi the quality not so good tapi boleh difahamilah.







On the way to the Park. We have to park our car outside coz the parking space is fully occupied. Huh! panasnya matahari.



Old and young, adults and children, KadazanDusun, Chinese, Malays etc. were crowding the Park. Walaupun penat dan panas tapi kami enjoy tengok berbagai ragam dan gelagat manusia :D

I'll upload more pictures in Part 2

2 comments:

Billy's Mom said...

Wah...ramainya visitors kan. Nice! Mesti mau singgah sini ni next trip balik kg. :-)

InobongProper said...

Hilda
memang ramai orang sebab diorang Open Day masa tu...masuk free :D

Bah..jgn lupa singgah..mesti your Billy loves it..

Post a Comment